A Goodfaces Project a Goodfaces zenekaron kívül különböző zenei szolgáltatásokat is nyújt melyek egyedibbé, színvonalasabbá tehetik rendezvényét. 

 

Vonósnégyes

Az együttes tagjai a Győri Nemzeti Színház Zenekarának kiváló művészei, amely garancia a minőségi megszólalásra, megjelenésre. Ideális választás esküvők egyházi és önkormányzati szertartásainak színesítésére, vendégváráshoz, illetve protokoll rendezvények és egyéb fogadások háttérzenéjének biztosításához. 

 

Rézfúvós kamaraegyüttes

Főként hivatásos katonazenészekből álló, igényekhez alakítható létszámú együttes. Professzionális szakmai színvonal, rugalmasság. A klasszikus zenétől a könnyűzenéig számos műfajban jeleskednek. Szintén esküvők egyházi és önkormányzati szertartásainak színesítésére, vendégváráshoz, illetve protokoll rendezvények és egyéb fogadások háttérzenéjének biztosításához ajánljuk azoknak, akik a "fenségesebb" hangzást részesítik előnyben.

 

Fafúvós kamaraegyüttes

Főként hivatásos katonazenészekből álló, általában 3-5 fős együttes. Leginkább a klasszikus zene műfajaiban kiemelkedőek. Esküvők egyházi és önkormányzati szertartásainak színesítésére, vendégváráshoz, illetve protokoll rendezvények és egyéb fogadások háttérzenéjének biztosításához ajánljuk azoknak, akik a "bensőségesebb" hangzást kedvelik.

 

Jazz combo

A Goodfaces zenekarból alakult kisebb létszámú együttes. Repertoárjukon a jazz standard muzsikák legismertebb gyöngyszemei stílusosan előadva. Leginkább vendégvárás és protokoll rendezvények, fogadások aláfestéseként jó választás.

 

Zongorista

Zenekarunk kiválló művésze, Klausz Tamás önálló műsora. Főként klasszikus zenei aláfestés protokoll rendezvényeken, fogadásokon.

 

Szólista zongorakísérettel

Szóló hangszeres, vagy énekes előadás zongorakísérettel számos stílusban könnyű- és komoly műfajokban egyaránt.

 

 

Mindezeken felül lehetőség van egyéni elképzelések megvalósítására is. Ezen esetekben kiemelt fontotsságú a pontos, személyes egyeztetés, hogy a lehetőségeket felmérve a lehető legnagyobb mértékben megvalósíthassuk a megrendelő álmait!