Szerkesztett Fruzsi

 

1990-ben Szegeden látta meg a napvilágot. Elsőként pedagógiai asszisztensként szerzett végzettséget, majd továbbtanult óvodapedagógia szakon, és 2013-ban végzett.

2013-ban Budapestre költözött, hogy elkezdje konzervatóriumi tanulmányait az Etűd Konzervatóriumban, ahol 2015-ig jazz-énekesi tanulmányokat folytatott. Olyan kiváló tanárok oktatták, mint Winand Gábor, Mészáros Tamás, Magyar Gabriella, és más elismert jazz zenészek.

Zenei karrierje 2015-ben indult, amikor létrehozta saját gitár-ének duóját, a Fruzsi & Badmant. Ezen kívül több formációban énekelt vokalistaként és partyzenekarokban. 2018 óta hivatalosan a Dolly Plusssz vokalistája. BSW ismert lemezén két dalban is vokálozott („Mosolyogj még”, „Még mindig”), és A Dal című műsorban is szerepelt Kállay Saunders Band és Singh Viki mögött. Számos rendezvényen lépett fel és folyamatosan dolgozik énekesként, vokalistaként. Zenei tanulmányait máig nem hagyta abba, magánúton továbbra is fejleszti hangját és zenei képességeit.

Emellett a Halott Pénz gospel kórusának is tagja, és számos más zenekarban is aktív szóló énekesként és vokalistaként tevékenykedik.