tamas800x800

 

Tamás 1979-ben született Budapesten. Szintén zenész édesapja már korán felfedezte hogy jó füle és adottsága van a zenéhez, ezért először saját maga kezdte tanítani otthon, majd beíratta a zeneiskolába klasszikus zongorára.

A zongora mellett több hangszer iránt is érdeklődést mutatott, így szabadidejében autodidakta módon foglalkozott harmonikával, klarinéttal, szaxofonnal, dobolással.

Mivel édesapja könnyűzenészként működött, hamar „beleszippantott” a műfaj szépségeibe, és a fater zenekarával 8 évesen már egész éjszakás bulikat zenélt végig. A továbbiakban a zenei pályát választotta hivatásának, így zenesuli után 5 évig tanult Vácon a konzervatóriumban, azt követően 4 év után a győri Széchenyi Egyetemen szerzett zongoratanári és kamaraművészi diplomát.
Tanulmányaival párhuzamosan már 18 évesen elkezdett tanítani, amely hivatásának ma is a „gerincét képzi”. A diploma megszerzése után a tanítás mellett korrepetítorként dolgozott a Győri Balettnél, majd 2006- 2016-ig a Tata Helyőrségi Zenekarban szolgált zongoristaként és ütősként, mint szerződéses katonazenész, mellette tanított. Ebben az időszakban rendszeresen részt vett a tatabányai Jászai Mari színház zenés előadásaiban. Jelenleg a tatai Menner Bernát Zeneiskola tanszakvezető zongoratanára és a Győri Tánc és Képzőművészeti Szakgimnázium korrepetítora. 2017-óta a kapuvári Hanság Big band zongoristája. A munka és a tanítás mellett 32 éve az könnyűzenei élet rendszeres résztvevője különböző zenekari formációkban.