robi800x800

 

1979. április 04-én született Hatvanban és a közeli Petőfibányán nőtt föl. Alapfokú zenei tanulmányait a régről gyökerező zenészcsalád hatására klarinéton kezdte a Lőrinci Városi Zeneiskolában, majd "véletlenül" vásárol egy tenor szaxofont...

, amivel felvételizett a Magyar Honvédség Zeneművészeti Szakközépiskola klarinét tanszakára Kelemen Attila felkészítésével. Már ekkor rendszeresen játszott környékbeli zenekarokkal bálokban, esküvőkön és egyéb táncos rendezvényeken. Az érettségi megszerzéséig ismét klarinétozott, amivel a középfokú szakmai végzettségét is szerezte. Diplomáját az ELTE ének-zene, karvezetés szakán szerezte, ami alatt szabadidejében Muck Ferenc szaxofonművész iránymutatásával alapzta meg könnyűzenei ismereteit immáron alt szaxofonon. 2004 decembere óta a Magyar Honvédség Tata Helyőrségi Zenekar zenésze. Az ez idő alatt kötött ismerettségek, barátságok révén került kapcsolatba kiváló zenészekkel, akik inspirálták, majd tevékenyen hatással voltak zenei pályájára. Számtalan klasszikus- és könnyűzenei formációban közreműködött, mint szólista és session-zenész.
Mindezek együttesen ösztönözték, hogy megalakítsa a Goodfaces Project zenekart, amiben nagyszerű zenészekkel dolgozhat együtt sokrétű tapasztalataikat alapul véve.