mtamas800x800

 

Édesapja (Mészáros Imre) kórusmúltjának köszönhetően szívta magába a zene szeretetét, és kisgyermekként a rádióban hallott pop dalokra már ekkor improvizált. 12 évesen erősítette a Kapuvári Haydn Vegyeskar tenor szólamát.

Hangi adottságaira felfigyelt Buza Béla tanárúr (karmester), így neki köszönhetően sok éven át kapott szóló, duett és vokál szerepeket.

17 évesen határozta el, hogy komolyabb szintre emelni énekesi készségét, így a kapuvári zeneiskolában mélyítette ismereteit. Jöttek az újabb szárnycsapások, sorra érkeztek lehetőségek más formációktól (helyi zenekarok, Help - vokál, HelloKids - szóló) amely tapasztalatok újabb lehetőségeket tártak elé zenei karrierjében. 2002-ben, a győri “Kisfaludy Napok Megyei Művészeti Fesztivál” énekversenyén lenyűgözte a zsűrit, akik elismerésül arany oklevéllel díjazták pop-rock-táncdal kategóriában. Ebben az évben felvételt nyert a Dr. Lauschmann Gyula Jazz Szakközépiskola jazz-ének szakára, ahol Pocsai Krisztina, Pély Barnabás és Kiss Noémi művésztanárok útmutatásával megismerkedett a jazz-éneklés művészetével. Az itt kapott zenei élmények alapjaiban határozták meg a későbbi ízlésvilágát. 2003-ban szólóénekesként csatlakozott a Kapuvári Hanság Big Band zenekarhoz.

2008-ban élete nagy fordulóponthoz ért, felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakára. Énektanárai voltak Lakatos Ágnes, Berki Tamás valamint Szűcs Katalin.

A Zeneakadémia első évében a Fool Moon vokálegyüttesbe kapott meghívást. Napjainkban is aktívan koncerteznek Európa-szerte, együtt dolgoznak a hazai művészvilág krémjével. Több lemezen és önálló nagykoncerten túl nemzetközi, valamint hazai díjakat szereztek, és folyamatosan dolgoznak újabb kihívásokon is.

Pályája során a legismertebb előadókkal dolgozott együtt, mint vendégművész vagy vokalista. Balázs Fecó, Fehérvári Gábor Alfréd, Gájer Bálint, Hooligans, Presser Gábor, Szekeres Adrien, Szörényi Levente, Takács Nikolas, Vastag Csaba csak néhány név abból a sorból, akikkel számos közös koncert, televíziós szereplés és lemez jöhetett létre.

Foglalkoztatott előadóművésznek számít, számos formációban és műfajban kamatoztatja tudását mint szóló- és sessionénekes, vokalista, vagy vendégművész. A jazz és pop világában is otthonosan mozog, az éneklésen túl dalszerzéssel is foglalkozik. Megjent a „Bármikor, IGEN!“ valamint a „Nem változtatnék“ c. saját dala és videóklipje.